Kommandot liknar kommandot Kopiera. Det kopierar dock inte bara innehållet i aktuellt lager; det kopierar innehållet i de synliga lagren (eller markeringen av de synliga lagren), det vill säga de som är markerade med ett ”öga”.
|
Notera |
|---|---|
|
Observera att informationen om lagren förloras när bilddata stoppas i urklipp. Då du senare klistrar in urklippsinnehållet så finns det bara ett lager, vilket är sammanslagningen av alla de markerade lagren. |