2. Enviament d'informes d'error

Bé, ho heu intentat tot, i encara penseu que probablement és un error. Llavors, hauríeu d'informar de l'error a la pàgina GitLab.

[Nota] Nota

La primera vegada que presenteu un informe d'error, se us demanarà que creeu un compte GitLab. És fàcil i sense dificultats, i probablement no rebreu cap correu porqueria com a resultat.

 1. Registreu un problema nou

  Aneu a https://gitlab.gnome.org/GNOME/gimp/issues, i feu clic al botó New issue (Problema nou).

  Si no heu iniciat la sessió, se us dirigirà automàticament a la pàgina d'inici de sessió. Després d'introduir el nom d'usuari (login) i contrasenya, torneu a la pàgina «New Issue» (Problema nou).

 2. Ompliu el formulari

  Seleccioneu Choose a template i trieu si voleu denunciar un error o sol·licitar una nova funció. Tingueu en compte que la major part de la informació que proporcioneu pot ser modificada pels desenvolupadors si està malament; intenteu fer les coses bé però no us hi obsessioneu.

  Títol

  Escriviu un resum d'una frase que sigui prou descriptiva perquè qualsevol que cerqui errors similars trobi el vostre informe d'errors sobre la base de les paraules que aquest resum conté.

  Description (Descripció)

  Descriviu el problema. Sigueu tan específic com pugueu, i doneu tota la informació que penseu que pugui ser rellevant. L'informe clàssic d'error totalment inútil és, «El GIMP es bloqueja. Aquest programa és realment dolent» (GIMP crashes. This program sucks). No espereu que els desenvolupadors puguin solucionar un problema si no poden saber quin és.

  A vegades és molt útil complementar l'informe d'error amb una captura de pantalla o algun altre tipus de dades. Per a fer-ho, feu clic al botó Add an attachment (Adjunta un fitxer), i seguiu les instruccions. Aquesta imatge ha de ser la més petita possible i sobretot cal que sigui indispensable, perquè romandrà emmagatzemada durant anys, i s'ha d'anar amb compte de no malgastar la memòria.

  Quan hàgiu omplit tot això, premeu el botó Submit issue (Envieu el problema) i l'informe d'error s'enviarà. Se us assignarà un número que podeu anotar; no obstant això, podeu rebre correus quan algú comenti o modifiqui l'informe d'errors. Es pot llegir l'estat actual de l'informe si aneu a https://gitlab.gnome.org/GNOME/gimp/issues/.