Us donem la benvinguda a l'equip d'ajuda del GIMP!
Aquest programa d'aprenentatge és per a escriure documentació. Si voleu traduir la documentació o la interfície d'usuari, aneu a "https://l10n.gnome.org/teams/xx" on «xx» és el vostre codi de llenguatge: el codi de llenguatge ISO 639-1 es pot trobar a http://www.loc.gov/standards/iso639-2/php/code_list.php.
Podeu unir-vos al Servidor Discourse de Gnome i subscriure-us a gimp i documentació. Si us plau, no dubteu a fer preguntes. Si ho feu, recordeu establir les etiquetes rellevants, o pot ser que no vegem el missatge.
El manual d'ajuda del GIMP està ubicat en un dipòsit central, a https://gitlab.gnome.org/GNOME/gimp-help. Crea una còpia local del dipòsit per a assegurar-se que tothom pot treballar independentment sense que la seva feina es confongui amb la dels altres col·laboradors.
Com a principiants, podeu accedir al dipòsit git de manera anònima (sense un compte). Obriu un terminal i escriviu: git clone https://gitlab.gnome.org/GNOME/gimp-help.git .
Si teniu un compte GNOME, l'ordre és: git clone git@gitlab.gnome.org:GNOME/gimp-help.git .
Això crearà una «gimp-help» carpeta en el vostre directori actual. Sigueu pacients! És una baixada de 700 MB.
Després de baixar-vos una còpia local, executeu: cd gimp-help llavors ./autogen.sh --without-gimp ALL_LINGUAS="en xx".
Quan executeu ./autogen.sh, us podeu adonar que no trobeu alguns paquets informàtics, per exemple «revisa el dblatex... no». La majoria d'ells estan relacionats amb els fitxers PDF i podeu haver-los instal·lat abans d'executar-los ./autogen.sh si voleu crear fitxers PDF.