2.11. Reverteix

L'ordre Reverteix recarrega la imatge des del disc, de manera que resulti com estava l'última vegada que es va desar, tret que algú des del GIMP o des d'una altra aplicació, hagi modificat el fitxer d'imatge; en aquest cas es carregaran els continguts nous.

[Avís] Avís

Quan el GIMP reverteix un fitxer, en realitat tanca la imatge existent i en crea una de nova. A causa d'això, revertir una imatge no es pot desfer, i provoca que l'historial de desfer de la imatge es perdi. El GIMP intenta protegir-vos de la pèrdua del vostre treball demanant-vos que confirmeu si realment voleu revertir la imatge.

2.11.1. Activar l'ordre

  • You can access this command from the main menu through FileRevert. There is no default keyboard shortcut.