6. COMBINAREA DOCUMENTELOR

Puteți combina documentul cu alte documente distribuite în conformitate cu această licență sub termenii definiți în secțiunea 5 de mai sus pentru versiuni modificate, cu condiția să includeți în versiunea combinată toate secțiunile invariante ale tuturor documentelor originale, nemodificate, listate toate ca Secțiuni Invariante de lucru combinate în notificarea de licență, și să păstrați toate limitările de responsabilitate.

Materialul combinat trebuie să conțină doar o copie a acestei licențe, iar multiplele secțiuni invariante identice se pot înlocui cu una singură. Dacă sunt mai multe secțiuni invariante cu același nume dar cu conținut diferit, se va face ca fiecare titlu unic prin adăugarea la sfârșitul numelui, în paranteze a numelui autorului sau editorului original dacă este cunoscut, sau altfel un număr unic. Se vor face aceleași ajustări pentru titlurile secțiunilor din lista de secțiuni invariante din notele de licență pentru materialul combinat.

În combinație, trebuie să combinați toate secțiunile numite Istoric din diversele documente originale, formând o secțiune numită Istoric; de asemenea, se vor combina toate secțiunile numite Recunoașteri, și toate secțiunile numite Dedicații. Trebuie să ștergeți toate secțiunile numite Mențiuni.