7.4. Consola d'errors

La Consola d'errors ofereix més possibilitats que el «missatge simple del GIMP». És un registre d'errors que es produeixen durant el funcionament del GIMP. Es pot desar tot aquest registre o només una part seleccionada.

7.4.1. Activeu el diàleg

Aquest diàleg és un diàleg acoblable; mireu la secció Secció 2.3, «Diàlegs i acobladors» sobre el seu ús.

Podeu accedir-hi:

  • des del menú principal: FinestresDiàlegs acoblablesConsola d'errors;

  • des del menú de la pestanya en qualsevol diàleg acoblable fent clic i seleccionant: Afegeix una pestanyaConsola d'errors.

7.4.2. El diàleg de la «Consola d'errors»

Figura 15.119. Finestra de diàleg de la «Consola d'errors»

Finestra de diàleg de la «Consola d'errors»

Neteja els errors

Aquest botó us permet eliminar tots els errors del registre.

[Avís] Avís

Atenció! No podeu «desfer» aquesta acció.

Desa tots els errors

Aquest botó permet desar el registre d'error en un fitxer. Una finestra de diàleg permet triar el nom i el directori de destinació del fitxer de registre d'errors. Vegeu Secció 5.3, «Desa el fitxer» per a més informació sobre com desar fitxers.

També podeu seleccionar una part del registre (fent clic i arrossegant el punter del ratolí o utilitzant la combinació de Maj+tecles del cursor) i deseu només aquesta part seleccionada prement la tecla Maj mentre premeu el botó.

[Suggeriment] Suggeriment

Trobareu les accions d'aquests botons en el diàleg del menú de la pestanya fent clic sobre o en el menú contextual fent clic dret en la finestra de diàleg.

7.4.3. El menú contextual de la «Consola d'errors»

Figura 15.120. Menú contextual de la «Consola d'errors»

Menú contextual de la «Consola d'errors»

A més de les funcions esmentades anteriorment utilitzant els botons, el menú contextual té les següents accions addicionals. Podeu accedir al menú contextual fent clic-dret a la consola d'errors.

Selecciona-ho tot

Aquesta ordre permet seleccionar tots els missatges del registre.

Ressalta

Aquesta ordre permet canviar quin tipus de missatges ressaltarà la consola d'errors. Podeu activar o desactivar els tres tipus de missatges següents: Errors, Avisos, i Missatges.