6.10. interfície

Figura 15.92. Preferències variades d'interfície

Preferències variades d'interfície

Aquesta pàgina us permet personalitzar l'idioma, les previsualitzacions de capa/canal i les dreceres de teclat.


Opcions

Idioma

L'idioma predeterminat del GIMP és el del vostre sistema. Podeu seleccionar un altre idioma en la llista desplegable. Podeu iniciar GIMP una altra vegada perquè el canvi es faci efectiu. Consulteu laSecció 1.1, «Canviar la llengua».

Previsualitzacions

Per defecte, el GIMP mostra el contingut de les capes i dels canals com a previsualitzacions en miniatura en diversos llocs, incloent-hi el diàleg de capes. Si per alguna raó no desitgeu que es mostrin, podeu desactivar l'opció Activa previsualitzacions de capes i canals i Activa previsualitzacions de capes de grup de la capa. Si voleu que es mostrin, podeu canviar-ne les mides en les caselles Mida predeterminada de previsualització de capes i canals i Mida de la previsualització de navegació.

També podeu personalitzar Desfeu la mida de la previsualització i la Mida de previsualització de la navegació.

Dreceres de teclat

En prémer el botó per a Configura les dreceres de teclat..., apareix el diàleg Dreceres de teclat que permet veure totes les accions i assignar o canviar les dreceres.

Si no voleu que els canvis estiguin disponibles en futures sessions del GIMP, desmarqueu Desa les dreceres de teclat en sortir. Si no voleu desar les dreceres en sortir de cada sessió, podeu desar la configuració actual en qualsevol moment utilitzant el botó Desa ara les dreceres de teclat i s'aplicaran a futures sessions. Si decidiu que heu pres algunes decisions dolentes respecte a les dreceres, podeu restablir-les al seu estat original prement Restableix les dreceres de teclat als valors predeterminats. També podeu triar Elimina totes les dreceres de teclat.