14.22. Puzle

14.22.1. Visió general

Figura 17.372. Exemple del filtre Puzle

Exemple del filtre Puzle

Imatge original

Exemple del filtre Puzle

Filtre «Puzle» aplicat


Aquest filtre transformarà la imatge en un puzle. Les vores no són suaus, però una mica de suavitzat, sovint en millora l'aspecte (per exemple, un difuminat gaussià amb un radi d'1.0).

[Suggeriment] Suggeriment

Si voleu podeu seleccionar fàcilment àrees de peces individuals del puzle, moveu el patró del puzle a una capa separada plena de blanc, i marqueu el mode Multiplica. Llavors podeu seleccionar peces del puzle utilitzant l'eina vareta màgica (selecció difusa) de la caixa d'eines.

14.22.2. Activating the Filter

Podeu trobar aquest filtre al menú FiltresComponPatróPuzle….

14.22.3. Opcions

Figura 17.373. Opcions pel filtre «Puzle»

Opcions pel filtre «Puzle»

Nombre de peces

Determina la quantitat de peces verticals i horitzontals que formaran el puzle.

Vores bisellades

Amplada del bisell

El lliscador de l'amplada del bisell controla el pendent de les vores de les peces del puzle (un puzle amb peces de fusta requereix un valor baix i un puzle amb peces de cartó, un valor més alt).

Ressaltat

The Highlight slider controls the strength of the highlight that will appear on the edges of each piece. You may compare it to the "glossiness" of the material the puzzle is made of. Highlight width is relative to the Bevel width. As a rule of thumb, the more pieces you add to the puzzle, the lower Bevel and Highlight values you should use, and vice versa. The default values are suitable for a 500×500 pixel image.

Estil del puzle

Podeu triar entre dos tipus de puzles:

Quadrat

A continuació, teniu les peces amb vores rectes.

Corbat

A continuació, teniu les peces amb les vores corbes.