12. ADDENDUM: Cum se utilizează această licență pentru documentele dumneavoastră

To use this License in a document you have written, include a copy of the License in the document and put the following copyright and license notices just after the title page:

Dreptul de autor (c) ANUL CURENT NUMELE TĂU. Este acordată permisiunea de a copia, distribui și/sau modifica acest document în conformitate cu termenii licenței pentru documentație liberă GNU, versiunea 1.2 sau orice versiune ulterioară publicată de Fundația pentru Programe Libere; cu nici o secțiune invariantă, fără textele coperții frontale, și fără textele coperții din spate. O copie a licenței este inclusă în secțiunea intitulată GNU Free Documentation License.

În cazul în care aveți Secțiuni Invariante, Texte pentru coperta frontală și Texte pentru coperta din spate, înlocuiți cu... Texte. liniile cu aceasta:

secțiunile invariante fiind lista titlurilor, cu lista de copertă și cu lista de pe ultima copertă.

Dacă aveți Secțiuni Invariante fără textele de copertă, sau unele alte combinații din cele trei, îmbinați cele două alternative pentru a se potrivi cu situația.

Dacă documentul conține exemple netriviale de cod de program, recomandăm eliberarea acestor exemple în paralel cu opțiunea dumneavoastră pentru licență de program liber, cum ar fi GNU GPL, pentru a permite utilizarea lor ca programe libere.