12. ADDENDA: com usar aquesta llicència en els vostres documents

Per a usar aquesta llicència en un document que hàgiu escrit, incloeu-ne una còpia en el document i poseu el següent copyright i nota de llicència just després de la pàgina de títol:

Copyright (c) 2017 Softcatalà. S'atorga permís per a copiar, distribuir i/o modificar aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure de GNU, Versió 1.2 o qualsevol altra versió posterior publicada per la Free Software Foundation; sense seccions inalterables ni textos de coberta davantera ni textos de coberta posterior. Una còpia de la llicència està inclosa en la secció titulada «Llicència de documentació lliure GNU».

Si teniu seccions inalterables, textos de coberta davantera i textos de coberta posterior, reemplaceu la frase «sense seccions inalterables ni textos....» per:

les seccions inalterables són LLISTA DE TÍTOLS, els textos de coberta davantera són LLISTA DE TÍTOLS, i els textos de coberta posterior LLISTA DE TÍTOLS.

Si teniu seccions inalterables sense textos de coberta o qualsevol altra combinació dels tres, barregeu aquestes dues alternatives perquè s'adaptin a la situació.

Si el vostre document conté exemples de codi de programa no trivials, es recomana alliberar aquests exemples en paral·lel sota la llicència de programari lliure que trieu, com ara la Llicència pública general de GNU (GNU GPL), per a permetre'n l'ús en programari lliure.