3.13. Tampon

Comenzile din acest submeniu operează pe Bufere denumite. Puteți utiliza Dialogul buffere pentru a vizualiza și gestiona orice buffer denumit pe care l-ați creat.

3.13.1. Activating the Submenu

You can access this submenu from the main menu through EditBuffer.

3.13.2. Intrări sub-meniu

Cut Named…

Comanda Decupare denumită taie conținutul selecției din stratul activ în mod obișnuit, dar în loc de stocarea conținutului în Clipboard-ul global, îl stochează într-un tampon special pe care îl denumește utilizând un dialog pop-up.

Copy Named…

Comanda Copiere denumită copiază conținutul selecției din stratul activ în mod obișnuit, dar în loc de stocarea conținutului în Clipboard-ul global, îl stochează într-un tampon special pe care îl denumește utilizând un dialog pop-up.

Copy Visible Named…

Comanda Copiere vizibilă numită copiază conținutul selecției din toate straturile vizibile în mod obișnuit, dar în loc de stocarea conținutului în Clipboard-ul global, îl stochează într-un tampon special pe care îl denumește utilizând un dialog pop-up .

Paste Named…

The Paste Named command simply brings up the Buffers dialog. By selecting one of the listed buffers, and pressing one of the buttons at the bottom, you have several options to paste a buffer into the current image or as a new image.