3.13. Memòria intermèdia

Les ordres d'aquest submenú operen amb Memòries intermèdies amb nom. Es pot fer servir el diàleg de Memòries intermèdies per a veure i gestionar totes les memòries intermèdies creades.

3.13.1. Activa el submenú

Podeu accedir a aquest submenú des del menú EditaMemòries intermèdies.

3.13.2. Entrades de submenú

Retalla i anomena…

L'ordre Retalla i anomena... retalla el contingut de la selecció de la capa actual de la mateixa manera, però en lloc de guardar-ne els continguts en el porta-retalls global, els guarda en una memòria intermèdia especial amb el nom que li poseu en el diàleg emergent.

Copia i anomena…

L'ordre Copia i anomena… copia el contingut de la selecció de la capa actual de la mateixa manera, però en lloc de guardar-ne els continguts en el porta-retalls global, els guarda en una memòria intermèdia especial amb el nom que li poseu en el diàleg emergent.

Copia el visible i anomena...

L'ordre Copia l'objecte visible… copia el contingut de la selecció de la capa actual de la mateixa manera, però en lloc de guardar-ne els continguts en el porta-retalls global, els guarda en una memòria intermèdia especial amb el nom que li poseu en el diàleg emergent.

Enganxa i anomena...

L'ordre Enganxa i anomena només obre el diàleg de memòria intermèdia. Si se'n selecciona una de la llista i feu clic en un dels botons de sota, teniu diverses opcions per enganxar una memòria intermèdia a la imatge actual o com a imatge nova.