6.19. Aparença de la finestra d'imatge

Figura 15.104. Aparença predeterminada de la finestra d'imatge

Aparença predeterminada de la finestra d'imatge

Aquesta pàgina us permet personalitzar l'aparença predeterminada de les finestres d'imatge, per al mode normal i per al mode de pantalla completa. Tots els paràmetres que es mostren ací es poden canviar per a cada imatge en particular amb les entrades en el menú Visualitza.


Les úniques opcions que poden necessitar més explicació són les relacionades amb el farciment. El «farciment» és el color que es mostra al voltant de la imatge, si aquesta no abasta tota l'àrea de visualització (es mostra en gris clar en la figura). Podeu triar entre quatre colors per al color de farciment: usar el color especificat pel tema actual, usar el color clar o el color fosc usat en els quadres de transparència, o usar un color personalitzat, que es pot triar fent clic en el botó de color «Color personalitzat de farciment».

Manté el farciment del llenç al mode Mostra-ho tot: en aquest mode (Secció 5.3, «Mostra-ho tot»), podeu veure píxels que sobrepassen el marc del llenç. Quan aquesta opció no està marcada, l'àrea fora del llenç és com un patró escacat, fins i tot si heu seleccionat un color de farciment personalitzat. Quan l'opció està marcada, el llenç té el color del farciment personalitzat.

Figura 15.105. Exemple

Exemple

El farciment és de color groc. No està marcat «Mantenir el farciment del llenç».

Exemple

El farciment és de color groc. Està marcat «Mantenir el farciment del llenç».