3.7. Etiquetatge

En els diàlegs de pinzells, degradats, patrons i paletes, i algun altre diàleg acoblabes, podeu definir les etiquetes i després, podeu reorganitzar els elements d'acord amb les etiquetes triades.

Teniu dos camps d'entrada:

Figura 15.57. Etiquetatge

Etiquetatge


[Nota] Nota

Des del GIMP-2.10.4, el diàleg de les Lletres tipogràfiques també té camps d'etiquetatge filtre i Enter. Però el GIMP encara no genera automàticament etiquetes a partir de metadades dels tipus de lletra.

Figura 15.58. Exemple

Exemple

En aquest exemple, s'ha definit l'etiqueta «green» per als pinzells pebre i vinya. Després, s'introdueix «green» en el camp d'entrada del Filtre. Per tant, només es mostren els pinzells amb aquesta etiqueta.


[Suggeriment] Suggeriment

Per a donar a diversos pinzells la mateixa etiqueta alhora, mostreu els pinzells en mode llista i utilitzeu Ctrl+Botó esquerre del ratolí en els pinzells que voleu seleccionar.

Podeu eliminar etiquetes: seleccioneu un pinzell, després seleccioneu una etiqueta en el camp «Introdueix etiqueta» i pressioneu la tecla Supr. Quan es tregui l'etiqueta de tots els pinzells, desapareixerà de la llista.