11.4. Cubisme

11.4.1. Panoràmica

Figura 17.200. Exemple de «Cubisme»

Exemple de «Cubisme»

Imatge original

Exemple de «Cubisme»

El filtre «Cubisme» aplicat


El connector Cubisme modifica la imatge, així sembla construït per petits quadres de paper, col·locats a l'atzar més o menys superposats.

[Suggeriment] Suggeriment

Si les possibilitats de regular aquest filtre no són suficients, mireu el filtre GIMPressionista que ofereix més opcions.

11.4.2. Activació del filtre

Aquest filtre es troba en el menú principal FiltresArtísticCubisme....

11.4.3. Opcions

Figura 17.201. «Cubisme» opcions del filtre

«Cubisme» opcions del filtre

Predefinits, «tipus d'entrada», retallat, opcions de barreja, previsualització, vista dividida
[Nota] Nota

Aquestes opcions es descriuen a Secció 2, «Característiques comunes».

Mida dels quadrats

Aquesta variable defineix la mida en píxels dels quadrats utilitzats per a generar la imatge. Es pot utilitzar el lliscador, també es pot introduir el valor exacte en els quadres de text, o es poden utilitzar els botons fletxa.

Saturació dels quadrats

Aquesta variable especifica la intensitat del color dels quadrats, això n'afecta l'opacitat. Un valor alt farà que els quadrats siguin molt intensos i no permetrà que es mostrin els inferiors. Un valor més baix permet que els quadrats inferiors siguin més visibles a través dels més alts i provoqui més barreja de colors.

Color de fons

Permet canviar el color de fons que utilitza aquest filtre. Podeu fer clic a la barra de colors per a seleccionar un color, o utilitzar el comptagotes per a triar un color de la imatge.

Llavor aleatòria

L'aleatorietat d'aquest filtre es basa en l'anomenada llavor. Diferents llavors faran que la sortida del filtre canviï. Podeu canviar la llavor fins que trobeu una previsualització que us agradi.

[Suggeriment] Suggeriment

Si utilitzeu aquest filtre per a generar imatges de fons per pàgines web, treballeu amb pocs colors pintats a l'atzar en un petit quadrat. A continuació, apliqueu el filtre Cubisme amb els paràmetres desitjats. I finalment proveu Sense costures per a ajustar la imatge en el fons sense costures visibles.