3.4. Historial de desfer

L'ordre Historial de desfer obre el diàleg Historial de desfer, que mostra les miniatures de les operacions que heu fet fins ara en la imatge actual. Aquesta visió de conjunt fa que us resulti més fàcil desfer els passos o refer-los.

Use the arrows for Undo and Redo, or simply click on the thumbnail, to bring the image back to a previous state. This is especially useful when you are working on a difficult task, where you often need to undo several steps at once. It is much easier to click on step 10 than to press Ctrl+Z ten times.

L'ordre «Neteja l'historial de desfer» pot ser útil si treballeu en una imatge complexa i voleu alliberar memòria.

3.4.1. Activació de l'ordre

Podeu accedir a aquesta ordre des del menú Edita → Historial de desfer. No hi ha cap drecera de teclat per defecte.