Comanda activează Dialogul anulare istoric, care vă arată miniaturi reprezentând operațiunile pe care le-ați făcut până acum pe imaginea curentă. Această vedere generală facilitează anularea pașilor sau refacerea acestora.
Use the arrows for Undo and Redo, or simply click on the thumbnail, to bring the image back to a previous state. This is especially useful when you are working on a difficult task, where you often need to undo several steps at once. It is much easier to click on step 10 than to press Ctrl+Z ten times.
Comanda „Curăță toate operațiile din istoric” poate fi utilă dacă lucrați la o imagine complexă și doriți să eliberați o anumită memorie.