Kommandoen aktiverer dialogen Fortrydelseshistorik, som viser dig miniaturer, der repræsenterer de handlinger, du hidtil har udført på det aktuelle billede. Denne oversigt gør det lettere for dig at fortryde trin eller gøre dem om.
Use the arrows for Undo and Redo, or simply click on the thumbnail, to bring the image back to a previous state. This is especially useful when you are working on a difficult task, where you often need to undo several steps at once. It is much easier to click on step 10 than to press Ctrl+Z ten times.
Kommandoen “Ryd fortrydelseshistorik” kan være nyttig, hvis du arbejder på et komplekst billede og vil frigøre noget hukommelse.