Kommandot aktiverar dialogen Ångringshistorik, vilken visar dig miniatyrbilder som representerar åtgärderna som du gjort så långt på den aktuella bilden. Denna överblick gör den enklare för dig att ångra eller göra om steg.
Använd pilarna för Ångra och Gör om, eller klicka helt enkelt på miniatyrbilden, för att föra tillbaka bilden till ett tidigare tillstånd. Detta är speciellt användbart när du arbetar med en svår uppgift, där du ofta behöver ångra flera steg samtidigt. Det är mycket enklare att klicka på steg 10 än att trycka Ctrl+Z tio gånger.
Kommandot ”Töm ångringshistorik” kan vara användbart om du arbetar på en komplex bild och vill frigöra lite minne.