Komanda aktyvuoja Atšaukimų retrospektyvos dialogą, kuriame rodomi jūsų dabartiniame paveikslėlyje atliktų operacijų miniatiūros. Ši apžvalga palengvina jums atšaukti arba pakartoti atliktus veiksmus.
Use the arrows for Undo and Redo, or simply click on the thumbnail, to bring the image back to a previous state. This is especially useful when you are working on a difficult task, where you often need to undo several steps at once. It is much easier to click on step 10 than to press Ctrl+Z ten times.
Komanda „Išvalyti atšaukimų retrospektyvą“ gali būti naudinga, jeigu dirbate sudėtingame paveikslėlyje ir norite atlaisvinti šiek tiek atminties.