3.4. Geschiedenis Ongedaan maken

De opdracht Geschiedenis activeert het dialoogvenster geschiedenis Ongedaan maken, dat u miniaturen toont die de bewerkingen weergeven die u tot dusverre hebt uitgevoerd op de huidige afbeelding. Dit overzicht maakt het voor u gemakkelijker om stappen ongedaan te maken of om ze opnieuw uit te voeren.

Use the arrows for Undo and Redo, or simply click on the thumbnail, to bring the image back to a previous state. This is especially useful when you are working on a difficult task, where you often need to undo several steps at once. It is much easier to click on step 10 than to press Ctrl+Z ten times.

De opdracht “Alle geschiedenis wissen” kan handig zijn als u werkt aan een complexe afbeelding en u wat geheugen vrij wilt maken.

3.4.1. De opdracht uitvoeren

U kunt deze opdracht uitvoeren vanuit het hoofdmenu met Bewerken → Geschiedenis. Er is geen standaard sneltoets.