komento aktivoi Perumishistoria ikkunan, joka näyttää toteuttamiesi toimintojen pienoiskuvia. Tämä esikatselu tekee toimintojen perumisen tai uudelleen tekemisen helpommaksi.
Use the arrows for Undo and Redo, or simply click on the thumbnail, to bring the image back to a previous state. This is especially useful when you are working on a difficult task, where you often need to undo several steps at once. It is much easier to click on step 10 than to press Ctrl+Z ten times.
”Tyhjennä perumishistoria” komentoa voidaan käyttää jos työskentelet monimutkaisen kuvan kanssa tai jos haluat vapauttaa muistia.